Stor kampanj på avfuktaren från marknadsledaren Woods!

Wood’s LD24 är en effektiv och lättanvänd torkrumsavfuktare med hög kapacitet. Den fönar tvätten torr samtidigt som hela källaren avfuktas.

Enkel styrning med manuellt vred
LD24 är enkel att använda och ställs smidigt in på önskad luftfuktighet med det manuella vredet.

Önskad nivå väljs enkelt genom att vrida på reglaget, maskinen stängs automatiskt av när nivån uppnås. Ökar luftfuktigheten så startar LD24 igen.

LD24 har en mycket god avfuktningskapacitet ända ner till +2°C och upp till +35°C. LD har ett nytt intelligent avfrostningssystem, i-EcoDefrost, utvecklat och tillverkat i Sverige, ger snabbare och bättre avfrostning och funktion, maskinen blir ännu mer effektiv, avfuktar snabbare och mer energieffektivt. LD har slanganslutning för direktavledning till avloppet, men även en rymlig vattenbehållare på 11,4 liter.

För varje liter vattenånga får man tillbaka 780W i ren värmeenergi.

Svensk kvalitet med 10 års garanti

Bästa valet för tvättstugor och torkrum – fönar tvätten torr

Klädtorkaren/torkrumsavfuktare med maxad kapacitet. Effektiv basmodell – en avfuktare särskilt lämpad för snabb torkning av tvätt

Om Wood’s

Wood’s började tillverka luftavfuktare i Kanada redan år 1950. Genom drygt 70 år har de hjälpt miljontals hushåll att förebygga fukt- och mögelproblem. Wood’s har lång erfarenhet och stor kunskap om avfuktning för både hemmet och arbetsplatsen. Deras avfuktare är det enklaste, billigaste och mest effektiva sättet att bli av med överflödig fukt och dålig lukt. Med en otrolig hållbarhet är Wood’s luftavfuktare kända för att hålla i många, många år.

Erbjudande gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel.

Här hittar du avfuktaren!

ELON KöksCentrum Verkstadsgatan 6, Halmstad

Välkommen till Halmstads bästa butik för kök, vitvaror, hushållsmaskiner och småel. Kom förbi på Verkstadsgatan 6 och prata med våra trevliga säljare så hjälper vi dig hela vägen från beställning till installerade varor!

Varmt välkommen till vår butik!

Kontakt

Telefon: 035-12 58 00
E-post: halmstad.kc@elon.se
Verkstadsgatan 6
302 60 HALMSTAD

Öppettider