Vi har svalka i våra butiker

Bordsfläkt, portabel luftkonditionering eller fast installerad ac – välj det som passar dig bäst.

Efterfrågan på luftkonditionering och kyla inomhus har ökat stort de senaste åren. Varför ska man svettas och sova dåligt? Vi har flera alternativ för att ge dig ett optimalt inomhusklimat.

Portabel luftkonditionering från 3995:- – Flera olika modeller att välja på.

En portabel AC flyttar du enkelt till där behovet är som störst för kyla. Många AC ger inte bara kyla, utan renar och avfuktar även luften. En sån typ av luftkonditionering kräver viss installation med en frånluftsslang genom t.ex. ett öppet fönster.

Portabel luftkonditioneringsaggregat

Att välja luftkonditionering med rätt kapacitet

När du väljer luftkonditionering behöver du först och främst ta hänsyn till hur många kubikmeter luftkonditioneringsanläggningen ska kyla. Det är alltså viktigt att din air conditioner har en luftflödeskapacitet som matchar volymen av rummen/rummet Man brukar räkna med att en effekt på 70 W/kvm. En formel som kan vara bra att ha i åtanke i valet av AC.

Vilka funktioner behöver du?

Utöver ren prestanda kan det också vara viktigt att AC:n är tystgående – i synnerhet om den är tänkt att stå i ett sovrum. Du kan också se till att välja en luftkonditionering som går som är programmerbar – så det sveper in en sval bris genom sovrummet när det behövs som bäst.

Att tänka på

Ta även hänsyn till rent praktiska aspekter när du väljer luftkonditionering. Det kan exempelvis vara bra att säkerställa att AC-anläggningens yttre dimensioner passar så att den är lätt att placera där du tänkt.

Pelarfläkten – spar utrymme och ökar kyleffekten.

Vill du ha lite mer effekt och fler valmöjligheter är pelarfläkten ett utmärkt alternativ. Designen gör att du kan ha den stående framme utan att den stör. Det finns även pelarfläktar med uppkoppling så du kan styra funktioner via din mobilapp och även röststyra med funktioner som Alexa.

Bordsfläkt i stål - stilren design

Svalkande fläktar för bord och golv.
Flera olika modeller finns i butiken.

Börjar värmen göra sig påmind inomhus? Vill du skapa samma sköna bris vid skrivbordet som du kan uppleva på stranden? Då kan en fläkt att placera på bordet eller golvet vara något för dig. Det är ett enkelt sätt att få snurr på luften och få ett skönare klimat inomhus.

Luftkonditionering för väggmontage

Air condition

Fast installerad luftkonditionering – aircondition ger den mest optimala svalkan för stora ytor. . Med den kan du kyla stora ytor till en låg kostnad. Kan man göra en fast installation är det både mer ekonomiskt, mer effektivt och tystare.

Fast installerad luftkonditionering är mycket tystare. Med en bullrigare fläktdel placerad utomhus och en tystare del inomhus kan du få svalka utan störande ljud.

Upptäck vårt stora sortiment av svalka och luftmiljö.

Kontakta Elon KöksCentrum

[forminator_form id=”8569″]