B2B-säljare till Elon KöksCentrum

KöksCentrum-gruppen är ett familjeföretag som sedan 1970 framgångsrikt drivit butiksrörelse inom vitvaror och köksinredning. I dag har Elon KöksCentrum 9 butiker i södra Sverige. KöksCentrum är medlem och delägare i Elon, Nordens ledande leverantör av kök och vitvaror till konsument och företag.

Elon KöksCentrum söker

B2B-säljare

till vårt Helsingborgskontor

Ditt huvudansvar blir att arbeta med proffsförsäljning och rådgivning till våra företagskunder inom bygg och fastighet, service och kommun. Du arbetar aktivt med försäljning, service och rådgivning där du hjälper kunden till rätt lösning med engagemang, nyfikenhet och en positiv anda.

Du är självklart serviceinriktad, kundfokuserad och målinriktad. Du känner dig trygg i rollen som säljare och vill fortsätta utvecklas. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet från försäljning och rådgivning till proffskunder inom bygghandel, färg, vvs eller liknande. Du är kreativ, lösningsorienterad och en problemlösare

Du har ett intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter för att supporta kunden till att känna sig trygg med sina val av produkter där du är experten.

Har du tidigare erfarenhet från försäljning av vitvaror eller kök ser vi det meriterande men det är inget krav.

Övrigt vill vi att du har B-körkort och talar och skriver svenska obehindrat samt behärskar engelska i tal och skrift.

Anställningen är på heltid, tillsvidare och med tillträde omgående. Lön efter överenskommelse.

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdag så tveka inte utan sök idag!

Välkommen att fylla i ansökningen här nedan!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Känner du någon som borde söka? - Dela gärna!