Stor kampanj på
köksfläktar från Thermex

Den absolut snyggast fläktdesignen levererar marknadsledaren, danska Thermex. Sedan 50-talet har dom utvecklat högeffektiva, energisnåla och tystgående köksfläktar i stilren design. Det här är fläktar som gör vad dom ska och som dessutom förgyller ditt kök!

Vi kan luftvärmepumpar

KöksCentrums första butik öppnade 1970 och luftvärmepumpar kom in i vårt sortiment för drygt 30 år sedan. Så genom åren har vi sålt och installerat pumpar till 1000-tals nöjda kunder i södra Sverige.

Luftvärmepumpar byggda för vårt nordiska klimat

Vårt sortiment av består enbart av produkter som är byggda för vårt nordiska klimat och de klarar våra årstider utan problem, fuktiga höstar, kalla vintrar och varma somrar.

Det är värt att byta luftvärmepump

Utvecklingen av luftvärmepumpar går snabbt framåt och det har hänt mycket de senaste åren. Så byter du din gamla, ineffektiva och bullriga, pump mot en ny kan du, mycket enkelt, nå avsevärda förbättringar, både vad gäller effektivitet, pris och ljudnivå.

Mobilen styr din luftvärmepump

Vi har luftvärmepumpar med inbyggd wifi, så du kan övervaka och styra din luftvärmepump via mobiltelefonen. På så vis kan du, oavsett var du befinner dig, ha full koll på din inomhustemperatur.

Både kyla och värme

Njut av härlig svalka med den nya generationens effektiva luftvärmepumpar.

Du ska nyttja ROT-avdraget!

En certifierad installatör gör att du kan nyttja ROT-avdrag. Installatören som utför arbetet ansöker om detta och del av arbetskostnaden dras av direkt på din faktura. På skatteverket.se kan du läsa mer om hur ROT-avdraget fungerar.

Vi hjälper dig med installation

Installationen av din luftvärmepump måste, enligt lag, alltid utföras av en certifierad installatör. På Kökscentrum har vi, för din trygghet, egna godkända installatörer. Pumpen är relativt enkel att installera. Du behöver varken gräva eller borra på tomten.

Fyll i formuläret nedan för mer info.

Fält markerade med en * är obligatoriska. Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i samband med ditt intresse av våra luftvärmepumpar.


Sedan 70-talet har vi levererat kök, vitvaror och luftvärme till nöjda kunder i hela Sverige!

Som fackhandlare har vi kunskap och lång erfarenhet när det gäller vitvaror, köksinredning och luftvärmepumpar. Vi hjälper dig till rätt produkt för dina behov. Behöver du hjälp med leverans och installation så ser vi till att du får en fungerande maskin när du behöver den och där du vill ha den.