Elon KöksCentrum Halmstad

Elon KöksCentrum Halmstad

Verkstadsgatan 6

Välkommen till Halmstads bästa butik för kök, vitvaror, hushållsmaskiner och småel. Hos oss hittar du även inspirerande köksutställningar från Nordanro. Kom förbi på Verkstadsgatan 6 och prata med våra trevliga säljare så hjälper vi dig hela vägen från beställning till installerade varor!

Varmt välkommen till vår butik!

Klicka för att öppna vår butik på nätet.

Kontakt

Telefon: 035-12 58 00
E-post: halmstad.kc@elon.se
Verkstadsgatan 6
302 60 HALMSTAD

Öppettider

Ofyr

– När matlagning utomhus blir en konst!

Ofyr är en unik produkt och ett nygammalt sätt att laga mat på, där alla är med och samlas runt lägerelden. Dessutom förgyller den din uteplats med sin konstruktion in cortenstål och en nytänkande design som med tiden även utvecklar en attraktiv naturlig patina. Känslan att mötas kring lägerelden är oslagbar och något vi gjort sedan urminnes tider.

Ofyr sortiment

Ofyr Classic

Den renaste formen av OFYR. Designad för att passa i alla miljöer. Tänd en brasa och förvandla varje utomhusupplevelse till ett speciellt tillfälle. OFYR:ens estetiska runda form tillsammans med eldens magiska dragningskraft gör att alla vill samlas runt den. Det är ett helt nytt sätt att laga mat utomhus, det är enkelt och ingen jäkt, dessutom kan alla göra det.

Material i bas och kon är Cortenstål.
Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/98/98 cm
Vikt, bas: 31,5 kg, kon. 22,5 kg och plattan: 56,4 kg
Totalt: 110,4 kg

OFYR Classic Black

OFYR Classic Black är designad för att passa i alla miljöer. Tänd en brasa och förvandla varje utomhusupplevelse till ett speciellt tillfälle. OFYR:ens estetiska runda form tillsammans med eldens magiska dragningskraft gör att alla vill samlas runt den. Det är ett helt nytt sätt att laga mat utomhus, det är enkelt och ingen jäkt.

Material i bas är betong och kon är stål. Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/98/98 cm
Vikt, bas: 75 kg, kon. 22,5 kg och plattan: 56,4 kg
Totalt: 154 kg

OFYR Classic XL

OFYR är designad för att passa i alla miljöer och denna modell är speciellt anpassad för professionellt bruk.

Ni kanske funderar på att göra något annorlunda, skapa mervärde för era kunder? Föreställ dig en kväll när de förväntansfulla matgästerna är på väg till er, ni möter dem redan innan de kommit fram till dörren! Ni lyser upp kvällen som en fyr och de får känslan av att de är viktiga för er. Ni hälsar dem välkomna i eldens sken, de stannar upp, känner värmen, doften och under småpratet med de andra gästerna kommer stämningen och förväntan på gastronomiska äventyr smygande. Vad ni serverar är inte det viktigaste, det kan vara enkla tilltugg/glögg till en 10 rätters gourmetmåltid.

Denna modell är framtagen för att köra en hel buffé utomhus, fråga oss gärna hur.

Material i bas är betong och kon är stål. Plattan är Karbonstål.
Mått H/B/D: 100/150/150 cm
Vikt, bas: 38 kg, kon. 51 kg och plattan: 130 kg
Totalt: 236 kg