Tävlingsvillkor

Generell information

Tävlingar arrangeras av KöksCentrum Södra AB, Bergavägen 8, 25466 Helsingborg, här KöksCentrum och/eller Carlssons Järn & Hushållsmaskiner AB, Smedjegatan 2, 352 46 Växjö, här Carlssons, utan inblandning av Facebook/Instagram. Elon/KöksCentrum/Carlssons ansvarar inte för tryckfel, skrivfel eller andra fel i tävlingsinformationen.

Deltagande

Varje tävling innehåller information om hur man går tillväga för att delta, när tävlingen är slut och när vinnaren utses. Det är upp till Elon/KöksCentrum/Carlssons att avgöra vad som anses vara ett kvalificerat deltagande i tävlingen.

Vilka kan delta?

Alla i Sverige förutom anställda inom Elon/KöksCentrum/Carlssons.

Hur annonseras vinnarna?

Vinnaren blir kontaktad via Facebook. Han eller hon har då 14 dagar på sig att hämta sin vinst, om ej annat anges i inlägget, i den Elon/KöksCentrum/Carlssons-butik som arrangerat tävlingen. När tävlingen är avgjord blir vinnaren offentliggjord på den arrangerande butikens Facebooksida. I och med tävlingsdeltagandet godkänner deltagaren att Elon/KöksCentrum/Carlssons delar dennes namn visas vid eventuell vinst.

Förbehåll

Vinster kan ej bytas mot kontanter, presentkort eller andra varor. Om vinnaren inte godtar vinsten har Elon/KöksCentrum/Carlssons rätt att utse en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Elon/KöksCentrum/Carlssons förbehåller sig rätten att byta vinsten till en annan produkt till samma eller ett högre värde, vid leveransproblem av den ursprungliga vinsten. En deltagare som uppger felaktiga uppgifter blir diskvalificerad från tävlingen.

Elon/KöksCentrum/Carlssons hanterar personliga uppgifter i enlighet med GDPR/PUL. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kokscentrum.com

Information om Facebooks användarvillkor kan du läsa här.